Arrow down
Header corner

Projecten
te koop / te huur

Walserij 17-I, Noordwijkerhout

Object: Kantoorruimte
Opdrachtgever: Investia Vastgoed BV
Architect: KvdK Architecten
Aannemer: Meijer Bouw BV
Status: Te huur
Start bouw:
Oplevering:
Op de eerste verdieping van een modern bedrijfsgebouw, op het zeer courante bedrijventerrein Gravendam, gelegen zeer goed representatieve kantoor-werkruimte van ca. 107 m2 met daarbij behorende parkeergelegenheid.

Indeling:
Entree, hal met trappenhuis vanwaar u de 1e verdieping kunt bereiken. Hier komt u de logische ingedeelde etage binnen met allereerst een ruime gang met toegang tot de keuken, het toilet, een bergkast alsmede de groepenkast. Dan zijn er nog de twee zeer royale kantoorruimtes die beiden uitermate licht en comfortabel aandoen door de grote raampartijen. De ruimtes zijn voorzien van een systeemplafond met verlichting, een fraaie pvc vloer en lamellen voor de ramen. Bij het pand behoort nog een parkeerplaats maar in overleg is het mogelijk om in de nabijheid op het afgesloten terrein nog een aantal extra parkeerplaatsen bij te huren.

Oplevering:
De kantoorruimte is per direct beschikbaar.

Locatie:
Het bedrijvencomplex is centraal gelegen in de Bollenstreek, nabij diverse centrumvoorzieningen en heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen naar de A44, A4 en N208.

Huurprijs:
€ 1.000,- per maand excl. BTW